🗣 Kompani Marketingu- Kerkon Agjente ne Terren Tirane

Oferta Pune 27/09/2020 12:08 Post ID: 16742


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Agjente ne Terren
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 1324

▪️KOMPANI MARKETINGU  lançon ofertën e punësimit për :

▪️ Agjentë në Terren


🔹Kriteret e Kandidatit:

▪️ Të kenë ekperiencë të meparshme në ketë sektor

▪️Të jenë ambicioz dhe energjikë 

▪️Të  jenë të komunikueshëm 🗣

▪️Të  jenë grup mosha nga 20-45👥

▪️Të jenë të afte për të bashkëpunuar në grup 👥

▪️Të kenë perfunduar arsimin e lartë ( Bachelor) 🎓

▪️Të  jenë grup mosha nga 20-35 vjet 👥

🔹Ofrohet:

▪️ Rroge baze + Bonuse💶

📧 Aplikoni në adresën e E-mailit : [email protected]

▪️Të specifikohet në subject pozicioni për të cilin aplikoni: Agjentë në terren


Anetari ID: 280

photo

Njoftimi ID: 16742