Specialist Imobiliare (m/f) / Real Estate, rroge baze dhe komisione te larta Tirane

Oferta Pune 08/10/2020 11:40 Post ID: 15033

300 Euro


Pagesa 300 Euro
Pozicioni Specialist imobiliare
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga Mine Peza, Tirana, Albania - Harta
Lexime 534

DREAM Albania Real Estate / Agjensi Imobiliare

Biznes i hapur me leje levizje gjate gjithe dites.

Ne mbeshtetje te rritjes se vazhdueshme te biznesit tone, ne kerkojme Specialist imobiliare (m/f) te motivuar per te mesuar dhe per t’iu dedikuar kesaj karriere. DREAM Albania Real Estate operon ne sektorin e Real Estate/Imobiliare qe nga viti 2008.

Pozicioni i punes: [b]Specialist Imobiliare / Real Estate[/b]


Pershkrimi:

Specialisti Imobiliare eshte ndermjetesues ne transaksione per pronat e patundshme. Ai ofron per klientin keshillim, negocion dhe finalizon kontratat e qirase, shitjes dhe blerjes, per nje klient te interesuar.

Duhet te poseidoje aftesi te mira komunikimi dhe prezantimi. 

Gjithashtu per kete profesion kerkohen tipa te pavarur, qe kane kontroll te larte te stresit dhe te menaxhimit te kohes, energjike dhe kontribues te punes ne grup.

Me trajnimet dhe eksperiencen qe ju do fitoni prane nesh, ne marrim persiper ndertimin e karrieres suaj te suksesshme ne sektorin Imobiliare  (Real Estate).


Kualifikimet dhe Aftesite 


- Te kete pervoje pune ne shitje ne terren, preferohen kandidate qe kane pervoje ne Sektorin e Shitjeve, marketingut ose Call center.

- Te kete perfunduar arsimin e lartePagesa me shperblime te larta monetare, rroge baze dhe komisione.


Nese mendoni qe jeni kandidati i duhur, atehere dergoni CV me fotografine tuaj ne adresen e emailit [email protected]  
Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2020 12:14

Njoftimi ID: 15033