Taverna Korcare Kerkon Pjatalarese Tirana

Oferta Pune 13/04/2021 16:32 Post ID: 14682


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Pjatalarese
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Don Bosco, Tirana, Albania - Harta
Lexime 898

Taverna Korcare kerkon pjatalarese
Te kete eksperienc te mepareshme pune
Te jete e sjellshme me stafin dhe klientin
Te jete e gateshme te perballoj fluksin e punes
Taverna korcare ofron kushte te mira pune
Pages te kenaqeshme +Siguracione


Anetari ID: 1423

photo

Njoftimi ID: 14682