SHANTI LOUNGE KERKON BARIST\E Tirane

Oferta Pune Data: 16/07/2020 17:47 Post ID: 12509


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni BARISTE
Arsimi Gjimnaz
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit
Adresa Rruga e Kompleksi Kika 2, Tirana, Albania - Harta
Lexime 342

📣SHANTI LOUNGE KERKON TE PUNESOI :📣

✅BARISTE

🔔KRITERET:

👉TE KETE EKSPERIENC 3 VJECARE NE KETE FUSHE 

👉TE JETE PROFESIONIST, POZITIV DHE ME INTEGRITET NE PUNE

👉TE JETE I SJELLSHEM ME STAFIN DHE KLIENTET 

👉TE JETE I MOSHES 25~35 VJECE

🤩SHANTI LOUNGE OFRON PAGESE SHUME TE KENAQESHME DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

🤩SHANTI LOUNGE ESHTE NJE AMBIENT MIQESOR DHE I PERKUSHTUAR NE CDO DETAJ PER KLIENTIN

📍ADRESA: KOMUNA E PARISIT  BRANDA KOMPLEKSIT KIKA 2
Afati i fundit i aplikimit: 19/07/2020 17:38

Anetari ID: 1423

photo

Njoftimi ID: 12509