Kerkohen operatore per konsulence Outbound- Italisht (Tek Stadiumi Dinamo) Tirane

Oferta Pune 04/07/2020 13:01 Post ID: 4344

Outbound Italian Consulting Operators Required (At Dinamo Stadium)

Content: 5G Solutions, a company specializing in telemarketing in the context of expanding its staff internally, seeks to employ operators specializing in Italian language. up to 300 lek hour • Strong motivations, monthly personal and group motivations, rewards • Regular employment contract under Albanian legislation • Punctuality in pay, seriousness and professionalism • New, dynamic and stimulating work environment.APPLY NOW : EMAIL: [email protected]


Pagesa 1,000 Euro
Pozicioni operatore
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Emin Duraku, prane Stadiumi Dinamo - Harta
Lexime 861

5G Solutions nje kompani e specializuar ne telemarketing ne kuader te zgjerimit organik te brendshem te stafit,kerkon te punesoje operatore te cilet zoterojne gjuhen italiane.

Kompania jone ofron:

•    Rroge baze + Bonuse qe shkojne deri me 1000 Euro ne muaj.

•    Pagese per ore deri me 300 leke/ora.

•    Motivime te forta, shperblime dhe gara mujore personale dhe ne grup.

•     Kontrate  e rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar.

•    Punktualitet ne pagesa, seriozitet dhe profesionalizem.

•    Mjedis pune i ri,dinamik dhe stimulues.

  • APLIKO TANI ne email [email protected]
  • Telefononi ose na shkruani ne whatsapp per te zhvilluar nje takim.

Njoftimi ID: 4344