“NONA” kerkon te zgjeroje staf Tirana

Oferta Pune 08/04/2021 08:42 Post ID: 28762


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Specialist shitjesh
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirana - Zone Periferike
Adresa Teg,Tirane - Harta
Lexime 549

“NONA” kerkon te zgjeroje staf

SPECIALIST SHITJESH

1. Kontrolli I Shitjeve ditore midis printerave fiskal dhe Sistemit Financiar

2. Evidentimi I diferencave ne shitje dhe ndjekja me Departamentet perkatese per sistemimin e tyre

3. Perpilimi I Faturave Tatimore te Shitjes per secilen pike shitje dhe per klientet e ndryshem

4. Mbyllja e Arketimeve Ditore per secilen pike referuar xhiros ditore dhe pagesave te ndryshme

5. Kontrolli ditor dhe mujor I klientit Cash dhe raportimi I tyre

6. Ndjekja e diferencave cash-shitje dhe raportimi I tyre mujor

7. Kontrolli I shpenzimeve ditore sipas dyqaneve dhe rregjistrimi I tyre ne pagesa sipas departamenteve

8. Pregatitja e Librit te Shitjeve mujor dhe raportimi mujor

9. Rakordimi I TVSH-se shitjes ne sistem me Librat

10. Rakordim mujor me palet e treta dhe ndjekja e arketimeve te tyre referuar termave te pagesave

ADRESA :RRUGA FARKE LUNDER QENDRA TREGATRE TEG.

Afati i fundit i aplikimit: 17/04/2021 15:00

Njoftimi ID: 28762