Sherbim veterinar ne shtepi Tirane

Sherbime Profesionale 26/05/2022 14:44 Post ID: 69660
Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga e Kavajes, Tirana, Albania - Harta
Lexime 6
File list: Screenshot_20220222-184601-2.png,

Ofrojme sherbim veterinar ne shtepi
Mjekime
Mjekime per parazit te brendshem dhe te jashtem
Vaksinime
Prerje thonjesh
Konsulta Veterinare
Per cdo gje rreth 🐾🐾🐾 na kontaktoni.