Teknik Sobe me pelet - riparim Soba me pelet Tirane

Sherbime Profesionale 12/08/2022 15:19 Post ID: 54419


Pagesa 20 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Adresa Rruga e Dibres, Tirana, Albania - Harta
Lexime 196

Teknik.al - Instalime dhe Riparime Elektroshtepiake
ofrojme keto sherbime:

Teknik kondicioneri
Teknik Lavatricje
Instalim Kondicioneri
Teknik elektro-shtepiake
Teknik Lavastovilje
Teknik Furre
Teknik Sobe
Teknik Tharese Rrobash
Riparim Frigoriferi
Teknik Frigoriferi
Paisje industriale per lokale
Riparim Kondicioneri
Teknik Lavatriceje
Teknik Lavatrice
Teknik Kaldaje
Teknik Pianuri
Teknik Sobe me Pelet
Soba me pelet
Teknik Frigorifer Industrial
Teknik Banak Frigoriferik
Teknik Dhoma Frigoriferke
Teknik
Kontakt: Tel: & Email: [email protected]


Teknik.al - Teknik kondicioneri - Teknik Lavatrice - Teknik Frigoriferi - Teknik Sobe me pelet