Pastrim Kimik Makinave, Cmimi me I ulet te ne! Tirana

Sherbime Profesionale 25/11/2020 11:23 Post ID: 21923

5,000 Leke

  •  Pastrim Kimik Makinave, Cmimi me I ulet te ne!
  •  Pastrim Kimik Makinave, Cmimi me I ulet te ne!
  •  Pastrim Kimik Makinave, Cmimi me I ulet te ne!
  •  Pastrim Kimik Makinave, Cmimi me I ulet te ne!


Pagesa 5,000 Leke
Qyteti - Zona Tirana - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 5

Ne do të rikthejmë pamjen e re të interiorit të makinës, në kohën më të shkurtër:
1. Pastroni mbeturinat - në dysheme, poshtë sendiljeve dhe në të çara
2. Pastrimi i dyshemese - pastrim me avull dhe shkumëzim për tapetet
3. Vakum – Vakumi I çdo zone të automjetit
4. Papastërti ngjitëse – spërkatja e një sasie të matur të produktit pastrues specifik në makinë mbi timonin dhe zonën perreth
5. Mbajtësi i gotes – përdorimi I një shtupe pambuku të lagur në një tretësirë të vogël të veçantë pastrimi
6. Dritaret - pastrimi me një leckë mikrofibre
7. Njollat e zhytura thellë - pastrimi kimik me avullit
8. Flokët e kafshëve - pastrohen dhe dezinfektohen
9. Çarje - hymë në ato zona të vështira për t'u arritur me pajisje moderne
10. Erë e pakëndshme - përdorimi i një parfumi me jetëgjatësi dhe solucioneve speciale dezinfektuese

- Ne do të eleminojmë bakteret dhe erën e pakëndshme
- Ne do të heqim njollat, madje edhe ato të zhytura thellë
- Ne do të dezinfektojme
- Ne do të zhdukim pamjen e vjetër dhe do ta rikthejmë pamjen e re

Garantojme:
100% pune te ekzekutuar manualisht
100% sherbim I personalizuar dhe I pershtatur ndaj nevojave tuaja
100% kenaqesi e garantuar

*Ideale per njerez me alergji dhe familje me femije apo kafshe
PS: Ne i performojme sherbimet tona shpejt dhe ne menyre efikase.

Tani mund te na gjeni ne:
Facebook @lotuspastrim
Instagram @lotuspastrim
Tags:
Pastrimi i tapicerive të makinave
Pastrim kimik i interiorit te makinave në Tiranë
Brendësia e makinës
pastrimi
dezinfektimi
pastrim i thellë
shërbime pastrimi
pastrim i lirë
larje makinash
pastrimi i njollave
pastrim kimik me avull
dezinfektimi i avullit
sherbime makinash TiraneAnetari ID: 5365

photo

Njoftimi ID: 21923