Aglen & Joana Photography Tirane

Sherbime Profesionale 12/01/2020 23:00 Post ID: 1835


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 184


" Memories that will last forever " -  "Kujtime që do të zgjasin përgjithmonë"

Shërbime Profesionale të Fotografisë: Dasma, Ngjarje, Studio Photoshooting, Moda, Portrete, Fëmijët, Reklama & Promovim,  Video artistike dhe konceptuale.

Kontaktoni dhe lini takimin tuaj!

Vendndodhja: Tirane,  te disponueshem per udhetime.