Sherbim ditor per femijet me crregullime te spektrit te autizmit te grupmoshes 4-10 vjec. Durres

Sherbime Profesionale 17/09/2020 17:05 Post ID: 18068

1,000 Leke


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Prane Stadiumit Niko Dovana - Harta
Lexime 57

Ofroj terapi individuale për fëmije çrregullime të spektrit të autizmit dhe mesime përgatitore për parashkollorët nga mosha 4 - 10 vjec.

- Zhvillimi i programit psiko-edukative, individual dhe në grup (terapi e mbështetur në principet e metodës ABA)

- Terapi individuale dhe në grup për modifikimin e çrregullimeve në komunikim/terapi të foluri;

- Zhvillimi i programit parashkollor dhe shkollor individual;

- Zhvillimi i programit të lojës dhe argëtimit për socializim;

- Zhvillimi i programit të terapisë për motorikën fine dhe globale;

- Zhvillimi i programit të autonomisë personale: ngrënie, veshje-zhveshje, tualet, etj. si një shërbim shumë i nevojshëm për fëmijën me çrregullime të spektrit të autizmit sepse e ndihmon fëmijën të funksionoj si një person i pavarur duke kryer vet shërbimet e tij dhe duke ndihmuar në të njëjtën kohë edhe prindërit.

Nga terapiste te kualifikuar (Logopede e certifikuar ) dhe me pervoje

Anetari ID: 3833

photo

Njoftimi ID: 18068