Shkoza Construction ofron Punime si Gipsi, Patinime, Lyerje, Sisteme Kapot, Mure, Suva etj Tirane

Ndertime dhe riparime 19/11/2022 19:54 Post ID: 64745


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirane, Albania - Harta
Lexime 90

Shkoza Construction ofron Punime Ndertimi te ndryshme si: Termoizolime, Hidroizolime, Punime Gipsi, Patinime, Lyerje, Sisteme Kapot, Mure, Suva, Shtrime Pllakash dhe Parketi, Hidraulike, Nivelime, etj..!

Eksperienca e gjate ne ndertim, perkushtimi dhe vemendja maksimale ne çdo detaj, ben qe te ofrojme pune cilesore dhe ndertime moderne qe e bejne jeten tuaj me te thjeshte dhe komode. 


Sherbimet: 

 • – Sisteme Kapot
 • – Gips KartonXhes
 • – Izolime
 • – Patinim
 • – Lyerje
 • – Shtrim Pllakash
 • – Shtrim Parketi
 • – Elektrike 
 • – Hidraulike
 • – Stampime Betoni
 • – Mure Tulle / Suvatime
 • – Nivelime
 • – Etj..!

Ofrojme sherbime cilesore dhe te garantuar duke marre persiper cdo detaj, nga themeli e deri ne dorezimin e celesave.