Orion Construction- firme ndertimi prej 20 vitesh ne treg Tirane

Ndertime dhe riparime 27/04/2021 19:55 Post ID: 3577


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania - Harta
Lexime 284

Orion Construction operon ne sektorin e ndertimit prej 20 vitesh. Kompania i ofron tregut shqiptar nje koncept te ri dhe bashkekohor duke realizuar rezidenca banimi dhe qendra biznesi sipas modeleve dhe standarteve europiane. Implementimi i inovacioneve te fundit ne projektim dhe zbatimi i teknologjise me te larte garantojne rezultate te cilesise se larte per sot dhe per te ardhmen. Vizioni yne eshte ai i nje kompanie te suksesshme, qe operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore ne panoramen urbanistike shqiptare, ku permes cilesise dhe seriozitetit kompania sjell ne treg nje produkt unik ne llojin e tij.