Tulla shamat antike dekoruese per veshje ambjentesh,oxhaqe,furra,zgara🤗 Tirane

Ndertime dhe riparime 29/08/2020 13:24 Post ID: 16846


Pagesa 100 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Laprake
Adresa Rruga Industriale autostrada tirane - durres, sapo fillon mbikalimi, perballe Zanusit Kashar, Albania - Harta
Lexime 287

Tulla shamat te reja dhe te perdorura ne forma ngjyra dhe permasa te ndrysheme per veshje ambjentesh, oxhaqe, furra, zgara, blloqe betoni, mbulesa muresh dhe shkallesh, llac shamat, pluhur memeri, aksesore dekoruese prej balte, si panorama artistike, vazo lulesh, zogj, kuaj, luan etj,,,
Kemi mbi 100 lloj artikujsh, ne sasi, forma, permasa, ngjyra dhe cmime Sipas preferences tuaj!
Ju lutem na kotaktoni, jeni te mirepritur!
Faleminderit per kohen tuaj! 🤗

Anetari ID: 3330

photo

Njoftimi ID: 16846